Recents in Beach

LG LEX8 Nano Full LED: Πιο λεπτή δε γίνεται! [video]

Η LG Electronics παρουσίασε την πρωτοποριακή LEX8 NANO Full LED, τη νέα γενιά τηλεοράσεων με νανοτεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, η οποία αναμένεται ότι θα επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα και την ευκρίνεια της εικόνας στην κατηγορία των τηλεοράσεων Full LED.

Η LG LEX8 NANO Full LED ωθεί τα όρια της οικιακής ψυχαγωγίας σε νέα επίπεδα και θέτει υψηλά πρότυπα, εισάγοντας τη χρήση νανοτεχνολογίας στον οπίσθιο φωτισμό, προκειμένου να προσφέρει πιο φωτεινή, καθαρή και ομαλή ποιότητα εικόνας.
Πιο συγκεκριμένα, η LG έχει ενσωματώσει μια μεμβράνη με μικροσκοπικές κουκίδες μπροστά από τη σειρά λυχνιών LED, η οποία διασκορπίζει το φως πιο ομοιόμορφα και αποτελεσματικά σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, με αποτέλεσμα η τηλεόραση να παράγει εικόνες που είναι καθαρότερες και ευκρινέστερες. Επιπλέον, η οθόνη της LEX8 διαθέτει πάνελ με τεχνολογία Anti-Reflection, που μειώνει τις αντανακλάσεις από εξωτερικές πηγές φωτός -συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού φωτός-, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα παραμένει πάντα εξαιρετικά ευκρινής.

Παράλληλα, η LEX8 προσφέρει βελτιστοποιημένο local dimming μέσω της λειτουργίας Micro Pixel Control, τόσο κατά τη θέαση περιεχομένου 2D όσο και 3D. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, η τηλεόραση διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα τις μεμονωμένες λυχνίες LED, προσθέτοντας μεγαλύτερο εύρος και ζωντάνια στα χρώματα, από τις σκοτεινές διαβαθμίσεις του βαθύ μαύρου έως τα πιο φυσικά χρώματα.

Επιπλέον, η LEX8 ενσωματώνει την τεχνολογία TruMotion 400Hz της LG, η οποία παρέχει ταχύτερο ρυθμό επεξεργασίας των κινούμενων εικόνων, μειώνοντας στο ελάχιστο τα φαινόμενα θολούρας κατά την προβολή. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι θεατές απολαμβάνουν εικόνες τόσο ρεαλιστικές και ευκρινείς, που νιώθουν πως η δράση επί της οθόνης εξελίσσεται μέσα στο καθιστικό τους.

«Δημιουργώντας την πρώτη τηλεόραση που βασίζεται σε νανοτεχνολογία, η LG συνεχίζει να θέτει υψηλά πρότυπα στην τεχνολογία των τηλεοράσεων και για ακόμη μία φορά καθοδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας», δήλωσε ο κ. Simon Kang, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Home Entertainment Company και συμπλήρωσε: «Όπως ακριβώς μας δυσκολεύει να επιστρέψουμε στη συμβατική τηλεόραση όταν έχουμε ζήσει την εμπειρία της υψηλής ευκρίνειας, με τον ίδιο τρόπο οι καταναλωτές θα αντισταθούν στην επιλογή απλών LCD τηλεοράσεων, όταν βιώσουν τη μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρει η LEX8».

Παράλληλα με τη ραγδαία βελτίωση της ποιότητας της εικόνας που προσφέρει η LG στο καταναλωτικό κοινό, εξελίσσεται και ο καινοτόμος σχεδιασμός INFINIA που εισήγαγε η εταιρεία στην γκάμα των τηλεοράσεών της. Αξιοποιώντας την καινοτόμο νανοτεχνολογία στον οπίσθιο φωτισμό και σε συνδυασμό με το προηγμένο Full LED πάνελ, η LEX8 έχει πάχος 0,88 εκ. και το πλαίσιο της οθόνης φτάνει μόλις τα 1,25 εκ. σε φάρδος, καθιστώντας την LEX8 τη λεπτότερη Full LED τηλεόραση στον κόσμο.



Με το στενό πλαίσιο της οθόνης, η LEX8 προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία θέασης χωρίς περιορισμούς, ενώ η κομψή INFINIA σχεδίαση την καθιστά απόλυτα ταιριαστή σε οποιοδήποτε χώρο. Η LEX8 εισάγει την απόλυτη οπτική αρμονία, συνδυάζοντας ιδανικά την κορυφαία ποιότητα εικόνας με την ελκυστική σχεδίαση.

Συμπληρωματικά, η LEX8 έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις και στον τομέα της 3D προβολής, προσφέροντας τρισδιάστατες εικόνες κορυφαίας ποιότητας. Η LG έχει εξασφαλίσει την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός στα πάνελ οπίσθιου φωτισμού LED, έτσι ώστε η LEX8 να φωτίζει την οθόνη πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας τρισδιάστατη εικόνα με πρωτοφανή υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα.
Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η LEX8 ενσωματώνει επίσης και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και τεχνικών χαρακτηριστικών, που προσφέρουν στους καταναλωτές αυξημένη συνδεσιμότητα.

Η LEX8 μπορεί να συνδεθεί μέσω DLNA με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή αποθήκευσης ή Η/Υ, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαύσουν χωρίς περιορισμούς το περιεχόμενο από τις ψηφιακές βιβλιοθήκες τους. Ακόμη, η LEX8 είναι περισσότερο φιλική και προσιτή με το χειριστήριο Magic Motion, το οποίο επιτρέπει στους θεατές να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και να παίζουν παιχνίδια, απλά στρέφοντας το χειριστήριο προς την οθόνη και μετακινώντας έναν κέρσορα.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το Magic Motion Remote Control αποτελεί την επιτομή της απλότητας στη σχεδίαση, διαθέτοντας μόνον διακόπτη ενεργοποίησης, πλήκτρο ελέγχου έντασης και ένα πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων.

kerdos.gr