Recents in Beach

"Ανθρώπινο υβρίδιο" βρέθηκε μέσα στη ζούγκλα! (video)

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από την Κίνα, όπου απεικονίζεται ένα άντρας με εξωτερικά χαρακτηριστικά που δε συνάδουν με τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φυλής!


Ο άνδρας βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε ένα μικρό χωριό μέσα στη ζούγκλα της επαρχίας Σετσουάν στην Κίνα και έδωσε σάρκα και οστά στο μυθικό πλάσμα του Μεγαλοπόδαρου.


“Βρέθηκε ανθρώπινο υβρίδιο, το αποτέλεσμα επιμιξίας ανθρώπου με Μεγαλοπόδαρο!”


Ακούγεται συναρπαστικό, ειδικά για τους κατοίκους της περιοχής, όπου οι θρύλοι για το μυθικό τέρας έχουν την τιμητική τους.


Ο Μεγαλοπόδαρος (Bigfoot) ή Γέριν (Yerin) απεικονίζεται ως πιθηκόμορφο τέρας με τεράστια ανθρώπινα χέρια και πόδια. Μαρτυρίες ανθρώπων ανά τον κόσμο που “είδαν με τα ίδια τους τα μάτια” ένα Γέριν, κίνησαν την περιέργεια ορισμένων “αιρετικών” επιστημόνων που προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή του, δίχως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής .


Βρέθηκε, λοιπόν, "τέκνο" του Μεγαλοπόδαρου και μάλιστα ως αποτέλεσμα σεξουαλικής πράξης του πιθηκόμορφου τέρατος με μια γυναίκα;


Δυστυχώς για τους “θαυμαστές” του Γέριν, η απάντηση είναι πολύ πιο απλή και λέγεται “μικροκεφαλία”.


Η μικροκεφαλία είναι μια νευρο-αναπτυξιακή διαταραχή. Το κεφάλι του πάσχοντος είναι πολύ μικρότερο από το φυσιολογικό - για την ηλικία και το φύλο του - μέγεθος. Εμφανίζεται εκ γενετής ή κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός ατόμου. Συνήθως το προσδόκιμο ζωής των ατόμων με μικροκεφαλία είναι πολύ μικρό, ενώ η το διανοητικό τους επίπεδο είναι χαμηλό.


Μάλιστα, ο Αμερικανός ηθοποιός, Schlitze Surtees (1901 – 1971), γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία Freaks (1932), έπασχε από μικροκεφαλία.


Δείτε το video:



radar.gr




.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!