Recents in Beach

Κάνε το iPhone αδιάβροχο με νανοτεχνολογία! (video)

Τι είναι λευκό, βρεγμένο και παρ'όλα αυτά λειτουργεί κανονικότατα; Ένα λευκό iPhone με μία θήκη Liquipel! Όχι δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ούτε πρόκειται για κάποιο αστείο.


Η λέξη θήκη στην περίπτωσή μας όμως, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα φανταζόσουν ή ήξερες! Η θήκη χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία και είναι αόρατη τόσο στην όψη, όσο και στην υφή! Ναι, καλά διαβάζεις.


Σύμφωνα με τους εφευρέτες, δεν προστατεύεις απλά το κινητό σου από τις σταγόνες της βροχής ή αν πέσουν τυχαία πιτσιλιές, αλλά το Liquipel εισέρχεται και μέσα στα κυκλώματα του κινητού σου, κάνοντας το αδιάβροχο... ακόμα και αν το βυθίσεις ολόκληρο μέσα σε νερό! Στην ιστοσελίδα τους, www.liquipel.com, ξεκαθαρίζουν από την αρχή ότι αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μακροβούτι μαζί με το κινητό σου. Το Liquipel είναι 1000 φορές πιο λεπτό από μία ανθρώπινη τρίχα και ουσιαστικά προστατεύει το αγαπημένο σου gadget από τη βροχή, πιτσιλιές, και από ατυχήματα με πτώσεις σε τουαλέτες και νιπτήρες!


Ένα μειονέκτημα είναι ότι για να το αποκτήσεις πρέπει να ξοδέψεις 59 δολλάρια και να αποχωριστείς το κινητό σου για 1-2 μέρες, χωρίς το χρόνο για τη μεταφορά στην εταιρεία, στα γραφεία της στην Αμερική. Το Liquipel προς το παρόν είναι διαθέσιμο για iPhone, όπως επίσης και για κάποια μοντέλα HTC, Samsung και Motorola.


Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Liquipel ελπίζουν ότι στο μέλλον, θα συνεργάζεται απευθείας με τους κατασκευαστές κινητών και η θήκη θα εφαρμόζεται εξ' αρχής κατά τη διαδικασία παραγωγής, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να κάνεις κάτι εσύ!
Η ιδέα της θήκης Liquipel είναι φιναλίστ στα φετινά βραβεία Edison, τα βραβεία για τους εφευρέτες!


Ομολογουμένως εντυπωσιακό το παρακάτω video!



blackbow.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!