Recents in Beach

H Ιntel ετοιμάζει υπολογιστές που θα μπορούν να… μαθαίνουν!

Η Intel είναι ο νούμερο 1 κατασκευαστής επεξεργαστών, θέλει όμως να συμβάλει και αυτή με την σειρά της και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. Τα στελέχη της εταιρείας πρόσφατα παρουσίασαν το όραμά τους για συσκευές, που έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν.


Η νέα πρωτοβουλία της Intel έχει ως στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών που θα μελετούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και θα προσαρμόζονται σ' αυτή με βάση την προηγούμενη εμπειρία, κάνοντας ουσιαστικά πιο εύκολη την καθημερινότητα μας. Για παράδειγμα, αν κάποιος αφήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο σπίτι, το smartphone θα σημειώσει ώρα και μέρος και θα κάνει μια σχετική υπενθύμιση την επόμενη φορά.


Πλέον, η Intel προσανατολίζεται στην ανάπτυξη software επόμενης γενιάς. Από πλευράς hardware, η τεχνολογία υπάρχει, οπότε μένει να δημιουργηθούν οι εφαρμογές εκείνες που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Βέβαια, αρκετές εταιρείες κινούνται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση.


Οι πρώτες συσκευές που θα μαθαίνουν με βάση την ανθρώπινη συμπεριφορά θα εμφανιστούν το 2014 ή 2015. Μάλιστα σε μόλις 5 χρόνια από σήμερα «όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις θα βρίσκονται στους υπολογιστές», εξηγούν τα στελέχη της Intel.


pcmagazine.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!