Recents in Beach

Η αρχή και η εξέλιξη των κοινωνικών δικτύων (twttr, thefacebook) σε Εικόνες!!

Πως ήταν οι πιο διάσημες ιστοσελίδες πριν λίγα χρόνια; Τι έχει αλλάξει; Σας θυμίζουν τίποτα... Δεν έχουν περάσει παρά λίγα χρόνια...
Οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε προλάβει στην αρχική τους σχεδίαση. Ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε καθημερινά έχουν αλλάξει ριζικά μέσα σε λίγα χρόνια... δείχνοντας μας την εξέλιξη στην τεχνολογία!
Η Βρετανική Daily Mail μάζεψε ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα για να μας αποδείξει πόσο ραγδαία είναι η εξέλιξη στα γραφικά και στον προγραμματισμό που κρύβεται πίσω από αυτά μέσα σε λίγα χρόνια.
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτά δεν είναι προϊστορικές ιστοσελίδες που εξελίχθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια με δισεκατομμύρια επισκέψεις τώρα.
Ποιος θυμάται την Google; Κάποτε είχε θαυμαστικό - Google! Και ήταν κάπως έτσι.




Η Amazon, "το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της Γης" κάποτε ήταν μονόχρωμο. Είχε απλό συνδυασμό χρωμάτων και έδινε έμφαση στο στο κείμενο και όχι στις εικόνες.


Η Amazon, η οποία πωλεί πλέον εκατομμύρια προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, ηλεκτρονικών, ρολογιών κλπ, υπερηφανευόταν το 1994 ότι η γκάμα της αποτελείτο από "ένα εκατομμύριο τίτλους".


Το 2004 εμφανίστηκε το thefacebook, ιδέα του Mark Zuckerberg. Σήμερα ονομάζεται Facebook και έχει περισσότερους από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Παρ' ολο τις συχνές μετατροπές του τα χρώματά του, λευκό και μπλε, παραμένουν σχεδόν αμετάβλητα.



Μεγάλες είναι και οι διαφορές στο Myspace το οποίο δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ήταν το 2003.



Tεράστιες αλλαγές υπάρχουν και στην αρχική σελίδα του Twitter. Το 2005 είχε ένα παράξενο λογότυπο χρώματος πράσινου και λευκού. Και πως το έγραφαν; "Twttr"!



news247.gr