Recents in Beach

Το μικρότερο touch MP3 στο κόσμο!

Είναι μικροσκοπικό αλλά και πλήρως λειτουργικό. Μπορεί να το χάσετε σε μία μεγάλη τσέπη. Είναι τόσο μικρό που σε έναν μεγάλο καναπέ, θα είναι σαν να ψάχνετε ψύλλο στ’ άχυρα. Ωστόσο...
αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα του μικροσκοπικού TheKube2 σε σχέση με τα υπόλοιπα MP3 της αγοράς: μα φυσικά το μικροσκοπικό του μέγεθος!

Παρά το μέγεθός του, το TheKube2 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, καθώς το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Η οθόνη αφής του δεν κάνει θαύματα σαν του iPod, ωστόσο κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του, να αναπαράγει, δηλαδή, τα MP3 σας. Στην αρχή μπορεί να σας φανεί δύσκολη η χρήση του, λόγω του μεγέθους της οθόνης του, ωστόσο, αν το συνηθίσετε, θα το λατρέψετε.

Το TheKube2 διαθέτει μια microSD κάρτα μνήμης 4GB, ενώ μπορείτε να αγοράσετε κάρτες μεγαλύτερης χωρητικότητας για να φορτώνετε περισσότερα τραγούδια στο «MP3-νάνο» σας. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάζετε την εξωτερική του όψη, με τα interchangeable skins που διατίθενται μαζί με το MP3.



Αυτή η μικρή και ασυνήθιστη συσκευή μπορεί να μην αποτελεί τη πρώτη επιλογή για MP3 player, ωστόσο είναι η πλέον κατάλληλη για τις στιγμές που βαριέστε να ακούσετε μουσική από το κινητό σας.

Newsbeast.gr