Recents in Beach

Σεμινάρια για Φωτοβολταϊκά σε έξι πόλεις (και στην Κοζάνη) από το Solar Academy

Η SMA Hellas, συνεχίζοντας να επενδύει στη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία, "ταξιδεύει" το Solar Academy εκτός Αθηνών και ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων Sunny Family Basic το Φεβρουάριο σε άλλες έξι πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια θα διεξαχθούν:

- Αλεξανδρούπολη: 14 Φεβρουαρίου, Thraki Palace Hotel και Conference Center.
- Καβάλα: 15 Φεβρουαρίου, Egnatia Hotel.
- Ιωάννινα: 21 Φεβρουαρίου, Epirus Palace.
- Κοζάνη: 22 Φεβρουαρίου, Ermionio Hotel.
- Θεσσαλονίκη: 23 Φεβρουαρίου, The Met Hotel.
- Λάρισα: 1 Μαρτίου, Larissa Imperial.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα διαθέσιμα σεμινάρια, μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sma-hellas.com/el/sma-solar-academy/diathesima-seminaria.html.

Το Sunny Family Basic αφορά στην εισαγωγή στη φωτοβολταϊκή τεχνολογία και αναπτύχθηκε ώστε να ανταποκρίνεται συγκεκριμένα στις ανάγκες ηλεκτρολόγων, στελεχών πωλήσεων του τομέα φωτοβολταϊκών, μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Σε αυτό το σεμινάριο πραγματοποιείται θεωρητική παρουσίαση των μετατροπέων στοιχειοσειράς, των προϊόντων τηλεμετρίας, καθώς και του λογισμικού διαστασιολόγησης Sunny Design της SMA.

Υπενθυμίζεται ότι στις εγκαταστάσεις της SMA Hellas στην Αθήνα πραγματοποιείται μηνιαίος κύκλος σεμιναρίων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σεμιναρίων αποτελεί την εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης υπηρεσίας εκπαίδευσης που αναβαθμίζεται διαρκώς από την ίδρυση της SMA Hellas το 2007.

Απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της που διαφέρουν ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας και το επίπεδο των γνώσεών τους, η SMA Hellas προσφέρει τρία σεμινάρια που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ιδιαιτερότητες κάθε αντικειμένου εργασίας, αλλά και κάθε γνωστικού επιπέδου: το "Sunny Family Basic", το "Advanced Inverter" και το "Advanced Communication & Monitoring Systems".