Recents in Beach

Αντιδράσεις για τη νέα εμφάνιση της αρχικής σελίδας στο Youtube και η λύση στο πρόβλημα [video]

Τα site των social media διαφέρουν από υπόλοιπα sites στο Internet. Από τη μία, πολλοί χρήστες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε αυτά, μπορεί και ώρες κάθε μέρα, συνηθίζοντας έτσι τόσο την εμφάνιση όσο και τη λειτουργικότητά τους. Από την άλλη...
τα sites των social media, ιδιαίτερα τα πιο δημοφιλή (Facebook, twitter, myspace κλπ) αλλάζουν εμφάνιση και λειτουργικότητα συχνότερα από το υπόλοιπο web. Όπως καταλαβαίνετε, ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων είναι τροφή για αντιδράσεις. Και τελευταίο θύμα των αντιδράσεων είναι η αλλαγή της αρχικής σελίδας στο Youtube.

Υπάρχουν δύο είδη χρηστών στο youtube. Το πρώτο είδος είναι αυτοί που μπαίνουν περιστασιακά για να δουν κάποιο βιντεάκι (άσχετα αν μπορεί να κολλήσουν και να βλέπουν βίντεο για 4,5 ώρες). Υπάρχουν όμως και οι χρήστες που λειτουργούν πολύ με τις subscriptions: έχουν εντοπίσει έναν αριθμό από κανάλια που τους ενδιαφέρουν, έχουν γραφτεί συνδρομητές σε αυτά και συχνά κοιτάζουν τι νέο video έχουν ανεβάσει τα κανάλια.

Δυστυχώς, για αυτούς τους δεύτερους χρήστες, η νέα εμφάνιση της αρχικής σελίδας του Youtube έχει δυσκολέψει το να βρίσκει ο κάθε χρήστης τα βίντεο από τις συνδρομές του. Δείτε λοιπόν δύο βίντεο, το πρώτο που περιγράφει το πρόβλημα και το δεύτερο που προτείνει μια λύση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:




pcsteps.gr