Recents in Beach

Η Bayer βάζει την τεχνολογία στη ζωή των διαβητικών

Η Βayer ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μετρητή CONTOUR USB στην Ελλάδα. Το CONTOUR USB της Bayer είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος που...  
συνδέεται απευθείας σε υπολογιστή, παρέχοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες σημαντικές για την καλύτερη διαχείριση του διαβήτη. Επιπλέον, ο μετρητής CONTOUR USB έχει ενσωματωμένο λογισμικό διαχείρισης διαβήτη που βοηθάει στη μακροχρόνια παρακολούθηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των μετρήσεων γλυκόζης αίματος και βοηθάει στην καλύτερη επικοινωνία του ασθενή με τον γιατρό του.

Το CONTOUR USB είναι ένας μετρητής τεχνολογίας αιχμής με καινοτομικό σχεδιασμό και μοναδικές επιδόσεις. Στο CONTOUR USB της Bayer μπορούν να αποθηκευτούν έως 2.000 αποτελέσματα μέτρησης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία USB επιτρέπει στους ασθενείς που λαμβάνουν ινσουλίνη να συνδέσουν απλά τη συσκευή σε έναν υπολογιστή και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις τάσεις και τα μοτίβα εξέλιξης των επίπεδων γλυκόζης στο αίμα τους.

Η συνεχής παρακολούθηση δεδομένων και η ακριβής ανταλλαγή πληροφοριών με τον θεράποντα ιατρό είναι τα κλειδιά για την καλή διαχείριση του διαβήτη. Ο μετρητής CONTOUR®USB διευκολύνει στην οργάνωση και τη διαχείριση των δεδομένων, μετατρέποντας τα αποτελέσματα σε ουσιαστικές γνώσεις που οι επαγγελματίες υγείας και οι ασθενείς τους μπορούν εύκολα να συζητήσουν.

Ο μετρητής CONTOUR USB βασίζεται στο αξιόπιστο σύστημα CONTOUR της Bayer, παρέχοντας την ίδια ευκολία και ακρίβεια μέτρησης, τεχνολογία No Coding, αυτόματη διόρθωση του αιματοκρίτη και των κοινών ουσιών που παρεμβάλλονται, σύντομο χρόνο μέτρησης 5 δευτερολέπτων και μικρό δείγμα αίματος 0,6μL. Ο μετρητής χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR της Bayer.

Στην ιστοσελίδα www.bayercontourusb.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε σωστά και εύκολα τον μετρητή. Αναλυτικά στοιχεία με τη βοήθεια εικόνων για μια ακριβή μέτρηση βήμα προς βήμα, καθώς και οι πιο συχνές ερωταποκρίσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε όλες τις απορίες σας σχετικά με τον ρόλο και τη χρήση του CONTOUR USB.

Η ιστοσελίδα σάς παρέχει επίσης τη δυνατότητα να δηλώσετε τον μετρητή σας και να επωφεληθείτε από τις δωρεάν υπηρεσίες του Τομέα Διαβήτη της Bayer, μέσω παραγγελίας προϊόντων και υπηρεσιών που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τον μετρητή σας χωρίς επιπλέον κόστος, με την απόκτηση π.χ. φορτιστή τοίχου, ενημερώσεων λογισμικού, ταινιών μέτρησης σε προσφορά κλπ.

t3mag.gr