Recents in Beach

Athens Digital Week 2010

Για 3η συνεχή χρονιά, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το Athens Digital Week, τη μεγαλύτερη γιορτή για τις νέες, συναρπαστικές τεχνολογίες της εποχής μας.
Πρόκειται για το θεσμό που κάθε χρόνο φέρνει χιλιάδες επισκέπτες σε επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα και τις παγκόσμιες τάσεις και ιδέες που κυριαρχούν σήμερα στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.


Από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο, με προβολές, ομιλίες, διαδραστικά workshops και events, θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να βιώσουμε την τεχνολογία με τρόπο μοναδικό!
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν προβολές, ομιλίες, διαδραστικά εργαστήρια (workshops) και events. Στο Athens Digital Week, εκτός των άλλων, μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα σημεία της πόλης από όπου ο καθένας μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο εντελώς δωρεάν.
Τα προηγούμενα χρόνια το φεστιβάλ συγκέντρωσε πάνω από 35.000 επισκέπτες ετησίως. Παράλληλα, πάνω από 15.000 ευρώ δίνονται ως έπαθλα σε διαγωνισμούς κάθε χρόνο.
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

athensdigitalweek.org