Recents in Beach

5η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2010

Με περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και 15 άλλες χώρες θα ανοίξει τις πύλες της για χιλιάδες επισκέπτες η 5η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC που πραγματοποιείται από 21-24 Οκτωβρίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕC, Παιανία.
Μεγαλύτερη από ποτέ, τόσο σε αριθμό εκθετών όσο και σε εκθεσιακή επιφάνεια, βρίσκεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κορυφή της ενεργειακής αγοράς ενώ ο δυναμισμός και η μοναδικότητά της αποδεικνύονται από το γεγονός ότι πολλές εταιρείες δήλωσαν ήδη τη συμμετοχή τους στην έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011. 


Στην έκθεση θα συμμετέχουν εταιρίες παραγωγής Φωτοβολταϊκών στοιχείων, υλικών και εξαρτημάτων, ηλιακών συστημάτων, ανεμογεννητριών, εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης, κ.λ.π. Επίσης επιχειρήσεις εμπορίας, αντιπροσώπευσης, εγκαταστάσεων και μελετών Φωτοβολταϊκών συστημάτων και Συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC με την επιτυχημένη πορεία της αντανακλά το δυναμισμό της αναπτυσσόμενης Ελληνικής αγοράς των Φωτοβολταϊκών συστημάτων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα.
Οι εκθέτες ανήκουν στους μεγαλύτερους «παίκτες» της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς ενέργειας.
Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.Θ
Κατηγορίες Εκθεμάτων
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Φωτοβολταϊκά Πάρκα
Φωτοβολταϊκά συστήματα (αυτόνομα και διασυνδεδεμένα)
Φωτοβολταϊκά panels
Inverters
Συσσσωρευτές
Ρυθμιστές φόρτισης
Συστήματα στήριξης (βάσεις- trackers)
Καλωδιώσεις
Τηλεπαρακολούθηση συστημάτων
Εξαρτήματα και ανταλλακτικά
Μελέτες
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ηλιακή ενέργεια
Aιολική ενέργεια
Γεωθερμία
Βιομάζα
Βιοενέργεια
Υδροηλεκτρισμός
Power fuel cells – Τεχνολογίες Υδρογόνου
Εξοικονόμηση ενέργειας
Συμπαραγωγή
Eγκαταστάσεις και Παραγωγή ενέργειας από Α.Π.Ε.
Συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης ενέργειας
Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός
Καινοτόμα ενεργειακά συστήματα
texnologia.gr